Νέο ταγκό με Παλαιινό άρωμα με την λύρα του Κανάκη Κουκλινού

Ένα υπέροχο νέο ταγκό με παλαιινό άρωμα Κρήτης με την λύρα του Κανάκη Κουκλινού με τον τίτλο με ένα γλυκό σου βλέμμα…το οποίο όπως είπε σε συνέντευξη του στον Ερωτόκριτο επηρεάστηκε από τα ταγκό της εποχής τα οποία και έζησε άλλα πολύ περισσότερα από την λύρα του Νίκου Σκευάκη με αποσπάσματα από τα Ευρωπαικά όπως τα έλεγαν τα οποία άκουγε και εμπνεύστηκε μέσα από τις εκπομπές του Ερωτόκριτου 87,9.

Η φωτογραφία του εξωφύλλου μπήκε τιμητικά μια και είναι πολλών χρόνων και εκείνης της εποχής άσχετα αν δεν έγινε το τραγούδι αυτό σε συνεργασία με τον μεγάλο Δάσκαλο Γιάννη Μαρκογιαννάκη ,αλλά είναι από τις τότε συνεργασίες τους που έπαιζαν μαζί και αυτά τα τραγούδια τα Ευρωπαϊκά με ταγκό, μπλούζ ,μποσανόβα, σάμπες ,ρούμπες κλπ.

Μουσική : Κανάκης Κουκλινός

Στίχοι: Κανάκης Κουκλινός

 

Λύρα – τραγούδι : Κανάκης Κουκλινός

κρουστά – μπάσο : Αλέκος Καλεμάκης

Λαούτο : Δημήτρης Αντωνάκης

15/10/2021

 

Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν εξ ολοκλήρου στους δημιουργούς. Αποποίηση: Το βίντεο δεν προορίζεται για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων . Το ακουστικό περιεχόμενο δεν ανήκει σε εμένα δεν κάνω κέρδος από αυτό το βίντεο, δεν είμαι κύριος πνευματικών δικαιωμάτων.Τα πνευματικά δικαιώματα των videos ανήκουν στις εκάστοτε δισκογραφικές εταιρείες των καλλιτεχνών και στους δημιουργούς τους.

Ελέγξτε επίσης

Τάσος Μπαγουράκης – ”Μαύρες Βελονιές” (Official music audio)

Στίχοι: Δέσποινα Σπαντιδάκη Μουσική: Τάσος Μπαγουράκης Λύρα-τραγούδι: Τάσος Μπαγουράκης Λαούτο: Νίκος Στρατάκης Μπάσο-ηχοληψία-προγραμματισμός: Μιχάλης Μαυράκης …