Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο RUN GREECE στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης

Συμμετοχή στο RUN GREECE Ηράκλειο στις 17/10 με ονοματεπώνυμο, μέχρι και την Τετάρτη 6/10

 

Επίσημος Τοπικό Χορηγός της διοργάνωσης η κρητική εταιρεία Χαλκιαδάκης ΑΕ

 

Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου σε ένα κατάστημα Χαλκιαδάκης, ή ηλεκτρονικά στο www.run-greece.gr, και εξασφαλίστε την αναγραφή του ονοματεπώνυμού σας στον  αριθμό συμμετοχής! Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης στα οποία μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή είναι:

 

📍Λεβήνου & Θερίσσου γωνία

📍Κορωναίου 7

📍Μαυσώλου & Ηροδότου, Ν. Αλικαρνασσός

📍Ούλαφ Πάλμε 83

📍Ηρακλή & Εμμ. Παππά

📍Ισαύρων & Σοφ. Βενιζέλου

📍Κρασαδάκη – Κασομούλη – Δελαπόρτα, Άγιος Ιωάννης

 

Το RUN GREECE Ηράκλειο στηρίζει τους σεισμόπληκτους

 

Στο Αρκαλοχώρι θα διατεθούν το σύνολο των έσοδων του Run Greece Ηρακλείου με απόφαση των διοργανωτών και συνδιοργανωτών του αγώνα. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε ομόφωνα να διατεθούν τα έσοδα από τον αγώνα Run Greece Ηρακλείου στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για το Αρκαλοχώρι. Με τον τρόπο αυτό θα βάλουμε όλοι μαζί ένα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια που γίνεται ώστε το χωριό της Κρήτης να ανακτήσει και πάλι τις δυνάμεις του.

 

Το RUN GREECE Ηράκλειο και τα Super Market Χαλκιαδάκης

 

O Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.ΓΑ.Σ. Κρήτης με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου, μεγάλο χορηγό την ERGO Ασφαλιστικήκαι τοπικoύς  χορηγούς τα Super Market Χαλκιαδάκης και τις Μινωικές Γραμμές, σε μια κοινή προσπάθεια για την «επανεκκίνηση» των αγώνων δρόμου και την επιστροφή στην αθλητική κανονικότητα, διοργανώνουν τον αγώνα RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ την Κυριακή 17 Οκτωβρίου.

Το RUN GREECE Ηράκλειο, είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση μαζικής συμμετοχής που απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες, σε αθλητές και μη, σε όλους που θέλουν να βάλουν τον αθλητισμό στην καθημερινότητα τους και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους. Θα πραγματοποιηθεί στον παραλιακό δρόμο του Ηρακλείου, με τερματισμό μέσα στο Παγκρήτιο Στάδιο, με την Κρητική εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε. να υποστηρίζει με κάθε διαθέσιμο τρόπο τη δράση που προωθεί τον υγιεινό τρόπο ζωής, την ευγενή άμιλλα και τη συνεργασία.

Με γνώμονα άλλωστε το ότι η βελτίωση της ποιότητα ζωής είναι πρωταρχικής σημασίας και μπορεί να επιτευχθεί κυρίως μέσω της υγιεινής διατροφής και του αθλητισμού, η Χαλκιαδάκης Α.Ε. είναι αρωγός σε πολλά αθλητικά δρώμενα, συλλόγους, ακαδημίες και σωματεία, που δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να έρθουν κοντά στον αθλητισμό και να τον κάνουν κομμάτι από την καθημερινότητά τους.

Το RUN GREECE Ηράκλειο αποτελεί μια εξαιρετική αφορμή για να αλλάξουμε τρόπο ζωής, να αθληθούμε αλλά και να επιλέξουμε ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής. Γι’ αυτό και τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης προτείνουν πρωτότυπες ιδέες και προϊόντα με στόχο την βελτίωση της καθημερινής μας διατροφής, με μια μεγάλη γκάμα νόστιμων και υγιεινών προϊόντων για όλες τις ώρες!

 

Το πρόγραμμα του RUN GREECE Ηράκλειο – Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., με στόχο τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Συγκεκριμένα μπορούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν μόνο οι δρομείς που θα είναι: Πλήρως εμβολιασμένοι, καθώς και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 μέχρι και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους (παραλαβή υλικών Σάββατο 16/10).

Το RUN GREECE Ηράκλειο θα διεξαχθεί, όπως και το 2019, στο Παγκρήτιο Στάδιο και στο παραλιακό μέτωπο, με εκκίνηση έξω από το στάδιο στην οδό Σπύρου Μουστακλή, διαδρομή στο παραλιακό μέτωπο προς το «Τάλως» και επιστροφή και τερματισμό μέσα στο Παγκρήτιο στάδιο.

Θα διεξαχθούν δύο αγώνες:

► 10.000μ.  (οι γεννηθέντες/θείσες το 2006 και οι μεγαλύτεροι/ρες)

Με ανώτερο αριθμό εγγραφών – συμμετοχής τους 500 δρομείς  Άνδρες και Γυναίκες.

►  5.000μ. (οι γεννηθέντες/θείσες το 2009 και οι μεγαλύτεροι/ρες)

Με ανώτερο αριθμό εγγραφών –  συμμετοχής τους 1.500  δρομείς Άνδρες και Γυναίκες.

Επειδή ο αριθμός εγγραφών – συμμετοχής είναι περιορισμένος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, θα πρέπει οι δρομείς από όλη την Κρήτη, αλλά και από τα άλλα μέρη της Ελλάδας, να κάνουν έγκαιρα την εγγραφή τους.

Λαμβάνοντας υπόψη τους υγειονομικούς κανόνες και τα απαραίτητα χρονικά διαστήματα μεταξύ των αγώνων και των επιμέρους εκκινήσεων και προκειμένου να τηρηθούν απόλυτα τα πρωτόκολλα διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, δεν θα διεξαχθούν κατά τη φετινή διοργάνωση ο αγώνας δρόμου Παιδιών 1.000μ.

Τον αγώνα Run Greece Ηράκλειο, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στηρίζουν: Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η Φιλοξένια».

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές  στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.run-greece.gr/index.php/el/

Ελέγξτε επίσης

Γρηγόρης Παραγιουδάκης – Μέσα σε χίλιους δυο καημούς Official Audio Release

27 Κρητικοί καλλιτέχνες τραγουδούν συνθέσεις του Βαγγέλη Πυθαρούλη ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΗΜΟΥΣ(ΓΡ. ΠΑΡΑΓΙΟΥΔΑΚΗΣ)  Στοιχ: …