Ένας χρόνος Ανθρώπινη Ασπίδα.

Ένας χρόνος Ανθρώπινη Ασπίδα…

Ξεκινήσαμε μια μικρή παρέα με ιδρυτικά μέλη από όλη την Κρήτη πριν από ένα χρόνο κι από τότε η «οικογένεια» αυτή ,μεγάλωσε ακόμα περισσότερο, με δεκάδες επίσημα μέλη ,αλλά και εκατοντάδες υποστηρικτές στην όποια προσπάθεια μας, είτε από συνανθρώπους μας, είτε από φορείς οι οποίοι από την πρώτη στιγμή διαπίστωσαν ότι πρόκειται για μια αφιλοκερδή «ιερή» προσπάθεια, που αφορά στην προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Κερδίζουμε ολοένα και περισσότερους μυητές σε αυτήν προσπάθεια κι αυτή είναι η ηθική μας ανταμοιβή!

Οι δυσκολίες αρκετές και σημαντικές με την κυριότερη αυτή της πανδημίας, με τα επαναλαμβανόμενα lockdowns να δημιουργούν ένα τείχος ,τόσο σε επίπεδο συναντήσεων όσο και σε επίπεδο δράσεων.

Παρόλα αυτά καταφέραμε σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό να επικοινωνήσουμε τις ανησυχίες μας προς τους ιθύνοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και όχι μόνο, αλλά το κυριότερο να πραγματοποιήσουμε δράσεις ουσίας, σε κάθε τομέα ενδιαφέροντος μας, στέλνοντας το μήνυμα της ασφάλειας σε κάθε επίπεδο.

Δράσεις όπως επιδιορθώσεις οδοστρώματος ,πινακίδων ,φαναριών ,παρεμβάσεις ,επισημάνσεις και παροτρύνσεις των αρχών και των πολιτών σε θέματα-παγίδες για την ανθρώπινη ζωή, αποτέλεσαν και αποτελούν το καθημερινό «στοίχημα» των μελών μας, τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Αρωγοί στην όποια προσπάθεια μας τα τοπικά Μ.Μ.Ε ,τα οποία από την πρώτη στιγμή ιδρύσεως μας επικοινωνούν τόσο τους προβληματισμούς μας όσο και τις δράσεις μας, διευκολύνοντας κατά πολύ το έργο μας… το ίδιο ισχύει και για τους τοπικούς επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και πολλούς συνανθρώπους μας, οι οποίοι όποτε χρειαστήκαμε κάτι ήταν και θα είναι δίπλα μας.Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Ο δρόμος μακρύς και ανηφορικός, έως ότου να συνειδητοποιήσουμε άπαντες. πολιτεία και πολίτες ,ότι δεν μας αξίζει κάτι λιγότερο από ένα ασφαλές περιβάλλον, ενώ ελέω πανδημίας, παρατηρείται μία επικίνδυνη χαλάρωση σε γενικότερα θέματα ασφάλειας, με την ευθύνη να επιμερίζεται ανάλογα.

Συνεχίζουμε…

Ο πρόεδρος Με τιμή το Δ.Σ Η γραμματέας
Φραγκίσκος Δασκαλάκης Μαρία Αποστολάκη

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ-«AΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ»
Υπεύθυνος : κ. Δασκαλάκης Φραγκίσκος
Ταχ. Διεύθυνση : Αγία Αικατερίνη, Καλλιόπης 1
Email :anthropiniaspida@yahoo.com
Facebook: Ανθρώπινη Ασπίδα
Τηλέφωνο: 6945819963
T.Κ : 71307
Ηράκλειο 07 /06/2021

 

Ελέγξτε επίσης

Μαρία Τζομπανάκη – Το Τραγούδι Της Μαρίας (Official Audio Release)

Καλλιτέχνης: Μαρία Τζομπανάκη Συνθέτης: Σούλα Δασκαλομαρκάκη Στιχουργός: Σούλα Δασκαλομαρκάκη Έτος Κυκλοφορίας: 2024 Alpha Records