Στον Ερωτόκριτο ο Νίκος Μαργαριτάκης – ” Τ’αρισμαρί βάνω στ’αυτί “

Νίκος Μαργαριτάκης – ” Τ’αρισμαρί βάνω στ’αυτί “

Ακούστε τον Νίκο Μαργαριτάκη στον Ερωτόκριτο σήμερα Δευτέρα 11/1/2021 να μιλάει στον Γιώργο Λεκάκη για τα Νέα Κισαμιτικα Συρτα που κυκλοφόρησαν μέσω της Crete Records  και  είναι διαθέσιμο σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και ηλεκτρονικές πλατφόρμες σε κάθε γωνιά της γης !

Ο δίσκος Αυτός έχει 11 νέα Κισαμίτικα Συρτά ,τα οποία συνοδεύονται με τις υπέροχες λυρικές φωνές των :Δημήτρη Αναγνωστάκη, Γ.Μανωλιούδη ,Κ.Σταυριανιουδάκη ,Γιάννη Κατάκη , Γιώργο Μυλωνάκη ,Λευτέρη Κουμή , Στρατή Σκαράκη και Βασίλη Καρεφυλλάκη!

11 χορευτικά τραγούδια που προσεγγίζουν την αγάπη ,τον πόνο και τον έρωτα με άκρως βαθύ και τιμητικό σεβασμό, ως αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας του Κισάμου ,τα οποία αναμένεται να πλαισιώνουν τα μελλοντικά γλέντια των απανταχού Κρητών!

Τον δίσκο αυτό Ο Νίκος Μαργαριτάκης τον Αφιερώνει στον Πατέρα του Θεόφιλο ,Που σίγουρα ,ακούγοντας τον , θα ένιωθε πολύ περήφανος για τον γιό του !

https://www.youtube.com/watch?v=9kKFmrm07qY

Ελέγξτε επίσης

Αντώνης Μαλλιωτάκης – ”Μάνα μου” (Official music video)

Μουσική: Αντώνης Μαλλιωτάκης Στίχοι: α) Μανώλης Λεοντάκης β) Κατερίνα Αεράκη Λύρα-τραγούδι: Αντώνης Μαλλιωτάκης Λαούτο: Μανώλης …