ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ & Μ.Μ.Ε. (ΠΑ.Ε.ΔΗ & M.M.E)

ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ & Μ.Μ.Ε. (ΠΑ.Ε.ΔΗ & M.M.E)
Α.Φ.Μ: 997034524 – Δ.Ο.Υ: Γαλατσίου , (Aρ. Πρωτοδικείου. 32653)
Δ/νση: Αλεξ. Παπαναστασίου 138, 104 45 Κ. Πατήσια Αθήνα
E-mail: paedi.mme@gmail.com
ΑΘΗΝΑ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020
ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε : Αριθμός εξερχομένου εγγράφου Α -81/30-7-2020

Προς τα μέλη της ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Αγαπητοί συνάδελφοι …

Με την παρούσα επιστολή ,σας κάνουμε γνωστό ότι , μετά την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου στην ανανεωμένη και αναβαθμισμένη ένωση μας, μετά την απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών για αλλαγή άρθρων μετονομασία της σε « ΠΑ.Ε.ΔΗ.& Μ.Μ.Ε » στις 11 Δεκεμβρίου 2018 με το εκλογικό σώμα που ενέκρινε το Πρωτοδικείο Αθηνών , , ψήφισαν τα μέλη που ήταν παρόντα στην γενική καταστατική συνέλευση, και εκλέχτηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της ένωσης μας στις εκλογές που έγιναν στις 3 Νοεμβρίου 2019.

Ακολουθήθηκε κατά γράμμα το άρθρο 20 του καταστατικού και στην συνέχεια έγιναν εκλογές για το νέο Διοικητικό συμβούλιο της Παγκρήτιας Ένωσης Δημοσιογράφων & Μ.Μ.Ε .

Από την καταμέτρηση των ψήφων πλειοψήφησε ο Γεώργιος Δ Μοσκοβίτης , και ακολουθήσαν κατά σειρά προτίμησης σε σταυρούς οι : Iωάννης Κατσαράκης , Χαράλαμπος Εμμανουήλ, Γεώργιος Αλατσάκης , Νικόλαος Χατζηνικολάκης , Μαρία Πολάτου και Ελένη Χρυσού.

Αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι : Μανώλης Πυθαρούλης και Γεώργιος Κουτσάκης .
Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι : Χαρίκλεια Πυθαρούλη , Κωνσταντίνος Αντωνακάκης και Ορέστης Βέσκας .

Στις 6 Νοεμβρίου 2019 το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα με τους :
Πρόεδρο : Γεώργιο Δ. Μοσκοβίτη
Aντιπροεδρο: Χαράλαμπο Εμμανουήλ
Γ.Γραμματέα : Μαρία Π. Πολάτου
Eιδ.Γραμματέα: Ελένη Γ. Χρυσού
Tαμία: Ιωάννη Ε. Κατσαράκη
Έφορο: Γεώργιο Μ. Αλατσάκη
Δημ.Σχέσεις: Νικόλαο Χατζηνικολάκη

«Μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους έγινε η πρόταση από τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο κύριο Γεώργιο Δ. Μοσκοβίτη ή θητεία του παρόντος συμβουλίου να είναι διάρκειας ενός έτους.

Σε τακτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε εν μέσω πανδημίας στις 4 Απριλίου 2020 με ότι μέσα διαθέτει η σύγχρονη τεχνολογία του Ίντερνετ ,το διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε και πήρε την απόφαση με Αριθμό πρωτοκόλλου Α-4 /4-4-2020 να προχωρήσει σε αρχαιρεσίες την 1η
Νοεμβρίου 2020 ημέρα Κυριακή στα γραφεία μας Δ/νση Γραφείου : Αλεξ. Παπαναστασίου 138, 104 45 Κ .Πατήσια Αθήνα.

Για την πλήρη ενημέρωση σας λοιπόν και για να μην υπάρξουν άλλες παρεξηγήσεις από καλόπιστους συναδέλφους μας σας γνωστοποιούμε ότι στις 20 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 10 π.μ στα γραφεία μας Δ/νση Γραφείου : Αλεξ. Παπαναστασίου 138, 104 45 Κ .Πατήσια Αθήνα, Θα πραγματοποιηθεί η πρώτη απολογιστική συνέλευση και η εκλογή εφορευτικής επιτροπής που θα επωμιστεί την όλη διαδικασία των αρχαιρεσιών ,και επειδή ως συνήθως δεν Πραγματοποιείτε , λόγο μη απαρτίας & μη ταμειακώς εντάξει …….Στις 27 Σεπτεμβρίου 2020 … θα γίνει κανονικά η Γ.Σ .
Στην προαναφερόμενη ημερομηνία θα γίνει η εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την διενέργεια των αρχαιρεσιών την 1η Νοέμβριου 2020 από τις 10.00 πμ έως και τις 15.00 μ.μ. σύμφωνα με το καταστατικό της Παγκρήτιας Ένωσης Δημοσιογράφων & Μ.Μ.Ε .

Σημείωση : Aρκετά δυστυχώς μέλη μας αν και έχουμε εκδώσει τις νέες τους ταυτότητες 2019-2020 μετά την έγκριση για αυτόματη επανεγγραφή τους στην Νέα ένωση ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε από το πρωτοδικείο Αθηνών ,το Υπουργείο Εσωτερικών και την Γ. Γραμματεία τύπου και ψηφιακής πολιτικής δεν παρέλαβαν ποτέ τις ταυτότητές τους παρ’ όλες τις επαφές και ενοχλήσεις προς αυτούς.

Προσοχή 
Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι συνάδελφοι μας αυτοί ότι, έαν μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου 2020 δεν έχουν φροντίσει οι ίδιοι να παραλάβουν τις ταυτότητες τους και να μην έχουν καμιά οικονομική εκκρεμότητα με την Παγκρήτια Ένωση Δημοσιογράφων & Μ.Μ.Ε « Δεν θα έχουν κανένα δικαίωμα να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση και φυσικά να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες είτε σαν ψηφοφόροι , είτε σαν υποψήφιοι ».

Αρχές Σεπτεμβρίου θα έχετε και άλλες ενημερώσεις από το Δ.Σ
Καλό υπόλοιπο Καλοκαιριού για όλους……….

Αθήνα 30/7/2020

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας
Γεωργιος Μοσκοβίτης Μαρία Πολάτου
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε : Xατζηνικολάκης Νικόλαος

Ελέγξτε επίσης

Τσικνάκης Γιάννης – Το βοτάνι (Τραγούδι: Καλεμάκης Αλέκος)

Λύρα – Λεμάν – Βιόλα: Τσικνάκης Γιάννης Τραγούδι: Καλεμάκης Αλέκος Λαούτο: Στεφανουδάκης Φάνης Κιθάρα: Τσικνάκης …