Ερωτόκριτος  
 ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ
    Α ΜΕΡΟΣ
    Β ΜΕΡΟΣ
    Γ ΜΕΡΟΣ
    Δ ΜΕΡΟΣ
    Ε ΜΕΡΟΣ
 ΠΗΓΕΣ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑΣ
 ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ
 ΑΡΜΟΛΟΗΜΑ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑΣ
 ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
 ΜΑΝΤΙΝΑΔΑΚΙΑ
 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
 ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΡΧΙΖΕΙ
 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
  Ενημέρωση  
 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ
 ΒΙΒΛΙΑ
 ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ
 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
 ΔΙΑΦΟΡΑ
 ΕΚΠΟΜΠΕΣ
 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ-ΦΙΛΟΙ
 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ
 ΚΡΗΤΗ ΜΟΥ
 ΜΑΝΤΙΝΑΔΟΛΟΓΟΙ
 ΜΟΡΦΕΣ-ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
 ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ
 ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΕΣ
 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
 ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
  Ψηφοφορία  
Τι θέλετε να ακούτε περισσότερο στόν Ερωτόκριτο?
Νέες δισκογραφικές δουλειές
Τούς Πρωτομάστορες
Ζωντανές ηχογραφήσεις
Απο όλα αλλά σε Ενότητες
  Σήμερα γιορτάζουν:  
Ευφροσύνη
Δείτε τις εορτές του μήνα
  Ερωτόκριτος  
                                                                     
 
Για την δημιουργία αυτής της σελίδας χρειάστηκε η βοήθεια αρκετών καλών μας φίλων ..που θέλουμε από τα βάθη της καρδιάς μας να τους ευχαριστήσουμε.
Tο λίγο η το πολύ που μας προσφέρατε ήταν μεγάλη ευχαρίστηση για μας.
Αγαπητοί μας φίλοι σας ευχαριστούμε :
 
Ευχαριστούμε τόν  γνωστό Βιολάτορα Κύριο Μανώλη Φαντάκη από τα Χανιά για τήν αποστολή πολλών στοιχείων για τήν Κρήτη του χθές με πολύτιμες φωτογραφίες καλλιτεχνών ,μουσικών,και τήν βιογραφία τους σε συνεργασία με τόν Κρητικό Σύλλογο '''Ο Χάρχαλης'' και ανέκδοτο υλικό απο τήν Κίσσαμο...
 
Ευχαριστούμε τόν Κύριο Περικλή Κατσούγκρη www.kontilies.gr Εκδότη του Κρητικού περιοδικού Κοντυλιές και τον Γρηγόρη Αλυσσανδράκη για τήν άμεση ανταπόκρισή τους σε υλικό που έχει σχέση με τήν Κρήτη τήν μουσική της τίς Παραδόσεις της ,τα Ηθη και τα Εθιμά της..
 
Ευχαριστούμε τόν Κύριο Κατσαράκη Ιωάννη www.katsarakis.gr  και τήν εκδοτική εταιρεία του για τήν όλη στήριξη ,βοήθεια και το πολύτιμο υλικό που μάς έχει προσφέρει..
 
Ευχαριστούμε τόν Κύριο Νίκο Ψιλάκη και τήν Κυρία Μαρία Ψιλάκη για τήν αδειά τους να παρουσιάσουμε και να προβάλουμε Κρητικές συνταγές που υπάρχουν στο βιβλίο τους Κρητική Παραδοσιακή κουζίνα (τό θαύμα τής Κρητικής διατροφής).
 
Ευχαριστούμε τόν Κύριο Γιώργο Μοσκοβίτη Πρόεδρο τής Παγκρήτιας ένωσης μέσων μαζικής ενημέρωσης ΠΑΔΕ www.pade.gr και εκδότη τής εφημερίδας Κρητικοί Παλμοί www.kritikoipalmoi.net  για τό υλικό και τήν βοήθεια που μάς έχει προσφέρει στο χτίσιμο αυτής τής σελίδας.
 
Ευχαριστούμε τόν Κύριο Βενιανάκη Κώστα και τίς εκδόσεις Ομορφος κόσμος στό Ρέθυμνο Λεωφ.Κουντουριώτη 19 τηλ 2831026919 για τήν όλη στήριξη ,βοήθεια και το πολύτιμο υλικό που μάς έχει προσφέρει..
 
Eυχαριστούμε τόν κύριο Κωστή Βασιλάκη απο τό Ρέθυμνο κάι το www.cretan-music.gr που με πολύ προθυμία βοήθησε την σελίδα αυτή.
 
Ευχαριστούμε τόν Κύριο Δραγουμανάκη Γιώργο και τήν www.deltagraphix.gr στίς Μοίρες και το Ηράκλειο τηλ 2810-333899 για τα γραφικά του αλλά και για τήν όλη στήριξη και βοήθεια του.
 
Ευχαριστούμε τόν Φωτογράφο και Σκηνοθέτη Γιάννη Μαθιουδάκη τής εταιρείας STIGMAPRO www.stigmapro.gr για το φωτογραφικό υλικό που μας παραχώρησε..
 
Ευχαριστούμε τόν Κρητικό καλλιτέχνη και γνωστό λαουτιέρη Ζαχάρη Φραγκιαδάκη για τό πολύ ενδιαφέρον αρχειακό και φωτογραφικό υλικό που μας πρόσφερε.
 
Ευχαριστούμε ολους εσάς που στηρίζετε και εμπλουτίζετε αυτή τήν σελιδα...στέλνοντάς μας το υλικό που έχει ο καθένας και το οποίο  δέν πρέπει να μένει κλεισμένο μέσα στα συρτάρια..αλλά να δημοσιοποιείτε μέσα απο αυτή τήν σελίδα ..
μια σελίδα που έχει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα και ευελπιστούμε να τήν νοιώθετε σάν δική σας...
 
Αν θέλετε να μας βοηθήσετε σε οποιονδήποτε τομέα η έχετε υλικό που μπορείτε να παραχωρήσετε τότε στείλτε μας email στο info@erotokritos.gr η τηλεφωνήστε μας στο 28920-53500.
 
πραγματικά..σάς θέλουμε μαζί μας φίλους και συνεργάτες.
 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...
 
  Ερωτόκριτος LIVE!  

Media Player

WinAmp
  Στείλτε το μήνυμα σας!  
Όνομα:
Μήνυμα:
  SMS  Loading...
  Στον αέρα...  
Ακούτε την εκπομπή "ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΕΑ" που παρουσιάζει o ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ και άρχισε στις 00:00

Ακολουθεί ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΓΑΚΗΣ στις 07:00 με την εκπομπή "ΠΡΩΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ".

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ - Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ - 24 ΩΡΕΣ ΜΟΝΟ ΚΡΗΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
Τηλ.: 2892053500 - info@erotokritos.gr